ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ G5
ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ SCOOTERS

Οι καινοτόμες τεχνικές λύσεις, που έχουν χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό και στην κατασκευή τους, οδήγησαν σε ένα μηχανικό θαύμα. Τα βασικά χαρακτηριστικά των κινητήρων Kymco G5 είναι:

  • Μειωμένες διαστάσεις και βάρος
  • Ελαχιστοποίηση των τριβών
  • Σημαντική αύξηση των επιδόσεων
  • Αθόρυβη λειτουργία και μειωμένοι κραδασμοί
  • Ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων

Κάθε μέρος τους, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Επιτυγχάνουν έτσι, υψηλότερα επίπεδα ισχύος και ροπής παράλληλα με αυξημένες επιδόσεις, άμεσα συγκρίσιμες με εκείνες των scooter μεγαλύτερου κυβισμού.
Οι κεφαλές είναι τετραβάλβιδες, και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρους με ρουλεμάν, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την μείωση των απωλειών τριβών της τάξης του 20% με 30%, σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και μειωμένοι κραδασμοί.
Η επιφανειακή κάλυψη των ελατηρίων του εμβόλου από νιτρίδιο του χρωμίου συμβάλλει σε μια μείωση των τριβών κατά 12% σε σχέση με τα παραδοσιακά ελατήρια.
Στην όλη καλή λειτουργία των κινητήρων συμβάλλει σημαντικά η γρήγορη απαγωγή θερμότητας, που επιτυγχάνεται με τη νέα σχεδίαση των καναλιών κυκλοφορίας του ψυκτικού υγρού στους υγρόψυκτους κινητήρες και την αυξημένη ροή αέρα στους αερόψυκτους.


Οι κινητήρες G5-ECO, προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων υγρόψυκτων, με χαμηλότερο βάρος και κόστος
συντήρησης αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου…