ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ
8 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ NOODOE

Γνώρισε τον πιο πιστό σου σύντροφο!
Η εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe θα μετατρέψει
κάθε σου διαδρομή σε πραγματική απόλαυση!

GPS

GPS

Φτάσε στον προορισμό σου εύκολα και γρήγορα με το πλέον εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες με χάρτες της Tom-Tom. Οι χάρτες διατίθενται δωρεάν για τη χώρα διαμονής των κατόχων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πρόσθετων χαρτών για χρήση σε άλλες χώρες.

Smart Compass

Smart Compass

Βρες συνεργάτες της Kymco (π.χ. συνεργεία), βενζινάδικα, καταστήματα, καθώς και άλλα χρήσιμα σημεία που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν οδηγείς σε ομάδα, το Noodoe μπορεί να σου δείχνει τη σχετική θέση των μελών της.

Καιρός

Καιρός

Εκτός από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, το Noodoe παρέχει και πρόγνωση αυτών. Μπορείς να επιλέξεις το σχέδιο που προτιμάς από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσεις το δικό σου.

Ειδοποιήσεις

Ειδοποιήσεις

Το Noodoe μπορεί να εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone σου όταν, και μόνον τότε, το scooter σου σταματήσει. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, What’s app, αναπάντητες κλήσεις κ.λπ.

Ταχύτητα

Ταχύτητα

Μπορείς να επιλέξεις προτιμώμενο σχέδιο του ταχύμετρου από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσεις το δικό σου.

Ώρα

Ώρα

Διάλεξε από διάφορα σχέδια ρολογιών από το Noodoe Cloud ή σχεδίασε το δικό σου.

Εύρεση του scooter

Εύρεση του scooter

Το Noodoe καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να σε καθοδηγήσει στο σταθμευμένο σου scooter μέσω τεχνικής εφαρμογής.

Φωτισμός καλωσορίσματος

Φωτισμός καλωσορίσματος

Εντόπισε το scooter σου σε μεγάλους χώρους στάθμευσης χάρη στο φωτεινό σήμα που σε καθοδηγεί.