Η KYMCO είναι μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής οχημάτων παγκοσμίως.

Η αποστολή της είναι να υλοποιήσει το όραμα της “Win my heart” δημιουργώντας οχήματα που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, πάντα προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό της και να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω, έτσι ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές τις πιο συναρπαστικές οδηγικές εμπειρίες. Η γκάμα προϊόντων της KYMCO περιλαμβάνει scooter, μοτοσικλέτες, ATV, ηλεκτρικά ποδήλατα (KLEVER MOBILITY) και ηλεκτροκίνητα οχήματα ελεύθερης μετακίνησης (ΕCV – Electric Convenience Vehicles). Η KYMCO θα συνεχίσει να θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία με σκοπό να γίνει μία από τις πιο αναγνωρισμένες παγκόσμιες μάρκες.

Kymco Greece
KYMCO GREECE

Στην Ελλάδα, η KYMCO εκπροσωπείται από το 1997 από τη MOTO TREND SA

Με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, η MOTO TREND διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα, τοποθετώντας το σήμα KYMCO πάντα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.

Η προσήλωση στις αρχές του εργοστασίου, καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχει αναπτύξει, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα ΚΥΜCO είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες.
MILESTONES

1993

Η KYMCO έρχεται στην Ελλάδα και είναι η 3η χώρα στην Ευρώπη που εξάγει μετά την Ιταλία και την Ισπανία.

1997

Η MOTO TREND SA αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή της KYMCO στην Ελλάδα.

2001

Για πρώτη φορά ATV με Ευρωπαϊκή έγκριση κυκλοφορίας, τα MXER 50 & 150, εισάγονται και δημιουργούν μια νέα κατηγορία στην Ελληνική αγορά

2002

Το SPIKE 125, το πρώτο παπί 125 κυβικών, στην ελληνική αγορά από την KYMCO.

2009

Το DOWNTOWN 300, το πρώτο μοντέλο με τον νέα γενιάς κινητήρα G5, εισάγεται στην Ελλάδα.

2016

H Kymco παρουσιάζει το Noodoe το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα διασύνδεσης scooter-κινητού τηλεφώνου φέρνοντας τo IoV (Internet of Vehicles) στα scooter.

2017

Το εμβληματικό δικύλινδρο ΑΚ550 κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα. Εκτός των άλλων, είναι το πρώτο μοντέλο της KYMCO με πλαίσιο αλουμινίου και το πρώτο στο οποίο τοποθετείται το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων Noodoe.