Kymco X-Town CT300i ABS: Επαναφέρει το σκούτερ στην κλασική του μορφή

Ημερομηνία Δημοσίευσης:24 Απριλίου 2020

Όταν συνδυάζεις την κλασική τεχνοτροπία με τη σύγχρονη τεχνολογία, τότε έχεις στα χέρια σου ένα πραγματικό έργο τέχνης. Το Kymco X-Town CT300i επαναφέρει το scooter στην κλασική του μορφή, προσφέροντας μοναδική άνεση και ευελιξία, ξεχωριστή πρακτικότητα χάρη στο μεγάλο επίπεδο πάτωμα, απίστευτους χώρους για οδηγό και συνεπιβάτη και όλα αυτά με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, έτσι όπως ταιριάζει σε ένα σύγχρονο scooter.

Το μοναδικό στην κατηγορία Luxury με επίπεδο πάτωμα

Το X-Town CT είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει πολυτέλεια και χρηστικότητα όσο κανένα άλλο στην αγορά, εξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία φέρνει στην επιφάνεια ένα μοντέρνο και εντελώς ανανεωμένο στυλ. Η μεγάλη διαφορά του απόλυτα επίπεδου πατώματος, εκτός από το μεγάλο και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, δίνει και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο, κάτι απόλυτα χρήσιμο στην καθημερινότητά μας.

Εμφάνιση ένα βήμα μπροστά

Η σχεδίαση παραπέμπει στη χαρακτηριστική εταιρική εικόνα των mega-scooter πολυτελείας της Kymco. Η μελετημένη κατασκευή σε φέρινγκ και ζελατίνα προσφέρει την προστασία που απαιτείται, με το μοντέρνο στυλ του X-Town CT να τονίζεται από τα νέα full LED φωτιστικά σώματα, τη σέλα δύο επιπέδων, τα μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη. Σήμα κατατεθέν για την Kymco, η ποιότητα βαφής και συναρμογής υλικών βρίσκεται υπεράνω πάσας κριτικής.

Ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου (fullface) αφήνοντας χώρο και για πολλά άλλα αντικείμενα, ενώ η παροχή ρεύματος (θύρα USB) βρίσκεται σε άμεσα προσβάσιμο σημείο πάνω στο τιμόνι. Τα όργανα απαρτίζονται από στροφόμετρο & ταχύμετρο σε αναλογική μορφή, με μια μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη LCD ανάμεσά τους να παρέχει όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις. Ο εξοπλισμός ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας από κεντρικό σταντ -πέραν του πλαϊνού- και ρυθμιζόμενες μανέτες έως φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο και κλειδαριά ασφαλείας με μαγνητική λειτουργία. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ βρίσκεται στα 10,5 λίτρα, το οποίο μεταφράζεται σε αυτονομία που εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα. Και το καλό είναι πως ο ανεφοδιασμός γίνεται μέσω τάπας πλήρωσης καυσίμου που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, άρα δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας και η σχετική ταλαιπωρία του “άνοιξε/κλείσε, κατέβα/ανέβα”.

Δυνατό και ασφαλές

O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας των 276cc αποδίδει 23 ίππους και 25Nm ροπής, τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του γραμμικά από τις χαμηλές στροφές. Η αυτόματη μετάδοση CVT διαθέτει τις ρυθμίσεις και τις βελτιώσεις που υπογράφουν μια απόλυτα βελούδινη λειτουργία, καθιστώντας την καθημερινή χρήση απολαυστική. Οι αλουμινένιοι τροχοί των 13 ιντσών, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στην πυκνή κίνηση ενώ τα δύο ευμεγέθη δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας δικάναλο ABS της Bosch.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 • Σχάρα
 • Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα
 • Eπίπεδο πάτωμα
 • Πλήρης ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο
 • Κεντρικός διακόπτης με αντικλεπτική προστασία
 • Φώτα τεχνολογίας full LED
 • Αλάρμ
 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σωληνάκια υψηλής πίεσης
 • Δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς
 • Zάντες αλουμινίου
 • Ρυθμιζόμενες μανέτες
 • Παροχή ρεύματος με θύρα USB
 • Ντουλαπάκι στο τιμόνι
 • Αναδιπλούμενος γάντζος
 • Ένδειξη service

To νέο X-Town CT 300i καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι στα 3.995€ και εναλλακτικά μπορεί να  αποπληρωθεί και σε δόσεις μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Περισσότερα για το μοντέλο και τη χρηματοδότησή του μπορείτε να δείτε εδώ 

Το X-Town CT300i ΑΒS καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι 3.995€ (προσφορά τοις μετρητοίς) και θα το βρείτε διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς: Silk Grey, Diamond Black και Indigo Blue Matt. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kymco.gr