Παράταση Kymco Restart: Επανεκκίνηση της αγοράς τώρα!

Ημερομηνία Δημοσίευσης:27 Μαΐου 2020

Το ζητήσατε. Το πραγματοποιήσαμε! Το Kymco Restart παίρνει παράταση μέχρι και τις 30 Ιουνίου! Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές στα top scooter ανά κατηγορία και αποκτήστε το αγαπημένο σας με όφελος έως και 700€!

Τώρα λοιπόν που δεν μένετε πια σπίτι, έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια χωρίς να σας απασχολεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

PEOPLE ONE 125i CBS: Άνετο, με χαμηλό βάρος και ύψος σέλας, αλλά και με παροιμιώδη αξιοπιστία. Ιδανικό για καθημερινή, άνετη και απόλυτα οικονομική μετακίνηση. Τώρα ακόμα πιο προσιτό με όφελος 250€
Τελική τιμή RESTART 2.095€!

PEOPLE S 150i ABS: Ευέλικτο και ελαφρύ, με κορυφαία απόδοση για την κατηγορία. Μοντέρνο και µε κομψή σχεδίαση, αποπνέει µια αίσθηση Ιταλικής φινέτσας που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Τώρα με επιπλέον έκπτωση 200€ από την έκπτωση μετρητοίς
Τελική τιμή RESTART 2.495€!

AGILITY 16+ 200i ABS: Αναβαθμισμένο σε θέματα εργονομίας και ασφάλειας, ήρθε για να κατακτήσει την πόλη και με αυτή την τιμή είναι θέμα χρόνου! Όφελος 150€
Τελική τιμή RESTART 2.195€!

X-TOWN 300i SPECIAL EDITION ABS: To δημοφιλές X-Town σε μια ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή της απλής έκδοσης!Τελική τιμή RESTART 3.995€!

DOWNTOWN 350i ABS/TCS: Συνδυασμός άνεσης ενός Touring Scooter με εμφάνιση και δύναμη ενός Sport! Το DownTown 350i ABS/TCS τα έχει όλα. Το μόνο που του λείπει ..είσαι εσύ! Τώρα με επιπλέον όφελος 200€ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 800€).
Τελική τιμή RESTART 4.795€!

XCITING S 400i ABS NOODOE: Το νέο Xciting-S αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης και είναι εδώ για να κάνει πιο συναρπαστική τη ζωή σας. Τώρα είναι ευκαιρία να το αποκτήσετε σε πραγματικά μοναδική τιμή. Επιπλέον όφελος 700€ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 1.000€)!
Τελική τιμή RESTART 5.995€ 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ